De Studenten Sommelier geeft de meeste wijnproeverijen op locatie en wij passen het liefst elke wijnproeverij aan bij het publiek, neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier. We hebben ervaring met wijnbarren, thema-proeverijen per land, met witte, rose, rode of mousserende wijnproeverijen. Wel bieden een aantal standaard pakketten die erg populair gebleken zijn:

Standaard wijnproeverijKlik voor foto!

Standaard wijnproeverij


De standaard proeverij bestaat uit 5 wijnen en is leuk als aanvulling op een andere activiteit. Naast een diner, een netwerkborrel of eventueel een andere proeverij. De gasten krijgen dan een heerlijk glas wijn, hebben iets hebben om over te praten en leren ook nog eens iets!
Personen 1 t/m 24 25 t/m 36 36 t/m 50

Reserveer nu!

Prijs (ex. BTW) € 400,- € 540,- € 680,-

Luxe wijnproeverij "Tour de France"


Bij de luxe proeverij krijg je 6 wijnen en een grandioze wijn-spijscombinatie in de vorm van een heerlijk gerijpt kaasje. Hierdoor is de luxe proeverij geschikter als losstaande activiteit, team-uitje of als er iets anders te vieren is. Bij de luxe wijnproeverij leggen we meer focus op verschillende wijn-spijscombinaties die je zelf in de supermarkt kan halen, kaasjes, lekkere worsten en leuke gerechten.
Personen 1 t/m 24 25 t/m 36 36 t/m 50

Reserveer nu!

Prijs (ex. BTW) € 470,- € 655,- € 840,-
Luxe wijnproeverijKlik voor foto!
Alles uit de kast wijnproeverijKlik voor foto!

Alles uit de kast wijnproeverij!


Bij deze proeverij gaan alle remmen los en wordt u volledig in de watten gelegd. We beginnen uiteraard met bubbels en nemen tenminste 4 geweldige wijn-spijscombinaties mee! Naast de proeverij zorgen we ook voor lekker brood en mooie olie om te dippen zodat u nergens aan hoeft te denken. We nemen 7 van onze mooiste wijnen mee en maken van elke gelegenheid 1 groot feest! Ideaal voor als er iets te vieren valt, een vrijgezellen-uitje, een proef-/ kookclub of bij een chique gelegenheid als een gala.
Personen 1 t/m 24 25 t/m 36 36 t/m 50

Reserveer nu!

Prijs (ex. BTW) € 590,- € 790,- € 990,-

Thema wijnproeverij (alles kan!)


Thema proeverijen zijn geweldig om te doen omdat het elke keer anders is! Elk thema wat je kan bedenken kunnen wij een spectaculaire proeverij van maken. Inspiratie: Mousserende proeverij, land-thema (Frankrijk, Spanje, Italië), een proeverij met één enkele druivensoort of een proeverij met enkel rode/witte of rosé wijnen.

Prijzen op aanvraag via het contactformulier.

Luxe wijnproeverijKlik voor foto!
WijnbarKlik voor foto!

Wijnbar, catering of kerstpakketten met wijn.


We vinden alles met wijn leuk dus benader ons vooral als je interesse hebt in een wijnbar, catering met mooie wijn-spijscombinaties of een leuk wijn-kerstpakket. We hebben verschillende malen op netwerk events, nieuwjaarsborrels, kook- en foodevenementen een wijnbar gepresenteerd. Hier kunnen gasten terecht voor een mini-proeverij of gewoon een lekker glas wijn. Catering hebben we tot 45 man gerealiseerd en kerstpakketten doen we in samenwerking met een aantal van onze importeurs.

Prijzen op aanvraag via het contactformulier.

Wilt u reserveren of bent u benieuwd naar de prijzen voor grotere groepen? Neem contact op via het contactformulier.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW, glazenhuur en vervoerskosten. De glazenhuur is standaard € 20,- voor de groep van 24 personen en gaat met € 10,- omhoog per groep van 12. De vervoerskosten zijn € 0,19 per km vanaf Amsterdam.

We hebben ondertussen ervaring met wijnproeverijen de volgende steden, klik op de stad om een lijstje te zien met optionele locaties voor uw proeverij: Amsterdam, Delft, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.