De verschillende wijnproeverijen worden verzorgd door een van de vier "Studenten Sommeliers": Niels van den Hoek, Ruben Kranendonk, Tjalling van den Burger en Seth Kammenga.


Niels van den Hoek

Niels van den Hoek

Ruben Kranendonk

Ruben Kranendonk

Niels is de oorspronkelijke "Studenten Sommelier". Hij heeft zijn kennis over wijn opgedaan door van jongs af aan in vooraanstaande restaurants te werken. Tijdens zijn studententijd probeerde hij iedereen in zijn omgeving enthousiast probeerde te maken voor wijn en zo is de naam ontstaan. Niels heeft zijn kennis over wijn opgedaan als gastheer van Michelin-ster Restaurant Hermitage te Rijsoord en als gastheer van restaurant Le Vieux Jean te Delft. Ruben is door Niels tijdens een proeverij aangestoken met het wijnvirus en vervolgens is het bedrijf "De Studenten Sommelier" geboren. Ruben heeft bij het Wijninstituut het SWEN 2 wijnbrevet behaald en is daarnaast verantwoordelijk voor de commerciële kant van het bedrijf. Verder heeft Ruben ervaring als gastheer en Sommelier van Bistro 63, een pop-up studentenrestaurant wat in twee weken ruim 700 gasten heeft ontvangen.
Tjalling van den Burger

Tjalling van den Burger

Seth Kammenga

Seth Kammenga

Tjalling is een wijngek pur sang, met zijn opleiding aan de hotelschool in Den Haag en werkervaring bij sterrenrestaurant Calla's zijn er maar weinig mensen op zijn leeftijd met zo'n grote kennis van wijn. Seth is van huis uit opgegroeid in de horeca en wijn stroomt door zijn aderen. Daarnaast heeft Seth zijn wijnkennis vergroot met de cursus WSET 2 en zijn werkzaamheden bij het Kruisherenhotel te Maastricht. Zijn doel is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de wonderlijke wereld van de wijnen.